Op de jurk na is een bruidsboeket een belangrijk item.  Het boeket moet passen bij de jurk en bij de aankleding. Droogbloemen kunnen gecombineerd worden met pluimen en/of veren om je boeket een bepaalde uitstraling te geven. Qua kleuren zijn het vaak de neutrale kleuren zoals licht roze, wit, beige, crème, tintje perzik maar ook fleurige gekleurde droogbloemen zijn mogelijk. Een droogbloemen bruidsboeket is een boeket die los gebonden is, waarin de bloemen hun eigen weg vinden. Een droogbloemen boeket is vaak een wat wilder boeket dan een bruidsboeket van verse bloemen. Maar dat hoeft niet, want je kunt ook kiezen voor een compact boeket waarbij de bloemen strak gebonden worden. Samen kunnen we brainstormen over wat jij mooi vind en daarin geef ik je tips. Jij hebt de regie en ik denk mee. Een droogbloemen bruidsboeket past bij vele bruiloft thema's.


Bruidsboeket van droogbloemen bestellen?
Ben je helemaal enthousiast geworden? Wil jij ook een droogbloemen bruidsboeket en/of je bruiloft aankleden met droogbloemen? Leuk! Ik ga graag samen met jou aan de slag om voor jou een speciale unieke en prachtige bruidsboeket te maken.
Samen gaan we de kleuren bepalen en opzoek naar de bloemen die je er in wilt. In overleg maak ik het boeket en kun je die ruim op tijd ophalen voor de bruiloft, droogbloemen blijven immers heel lang mooi. Maar ook op kort termijn kan ik een boeket of decoratie voor je maken. Lukt het niet om op te halen? Geen probleem, verzenden is ook mogelijk.  Een
bruidsboeket kan van groot naar klein, ik maak ze voor kleine prijsjes en grote prijsjes.
Neem vrijblijvend
contact op voor de mogelijkheden. 

Wil je meer lezen over een bruidsboeket van droogbloemen, lees dan mijn blog. Ik heb een blog geschreven over een bruidsboeket van droogbloemen.
Lees het hier. 


Haaraccesoires
Ben je opzoek naar droogbloemen haaraccesoires? Klik dan hieronder op de afbeelding.