-

BruiloftDroogbloemen op je bruiloft
Een van de mooiste dagen in je leven, een dag die je niet vergeet, jullie bruiloft. Die dag ga je een verbintenis aan met je grote liefde. Die dag verdien je om er prachtig uit te zien. Wat je ook draagt, een exclusieve trouwjurk, een bohemian trouwjurk, een eenvoudige jurk, een broekpak of casual gekleed, samen met prachtige bloemen zul jij stralen. 


Bruidsboeket
Trouwen jullie binnenkort en ben je opzoek naar een bruidsboeket die bijzonder en prachtig van kleur is? Zoek je een droogboeket die net anders is? Ik hou van bijzonder en uniek en dat zie je terug in mijn boeketten. Past dit bij jou? Dan ben je op het juiste plek. Speciaal voor jullie bruiloft maak ik graag een bruidsboeket op maat. Maar ook als je geen droogboeket wilt maar toch iets met droogbloemen, dan denk ik graag met jullie mee. Wat dacht je van een armband, of voor in je haar? Het is allemaal mogelijk. 
Flowers are a girls best friend en van droogbloemen kan je extra lang genieten. Ze blijven namelijk heel lang mooi. Droogbloemen zijn verse bloemen die gedroogd zijn en daarna bewerkt of onbewerkt mooi van kleur zijn. Ze zijn mijn passie, ik verwerk mijn creativiteit en liefde voor bloemen in elk boeket.  
                                                                           
    Droogbloemen bruidsboeket

Waarom een droogbloemenboeket als bruidsboeket?
Met
droogbloemen kun je veel doen. Ze zijn er in vele soorten en kleuren. Ze blijven lang mooi waardoor je de bloemen al klaar kunt hebben ver voor de bruiloft. De bloemen die ik gebruik zoek ik persoonlijk uit op kleur en kwaliteit. Ze worden verwerkt in prachtige bruidsboeketten, in haardecoratie, tafeldecoratie, veel is mogelijk. Ook voor de aankleding van je bruiloft help ik je graag. Ik heb een backdrop voor de verhuur die ik aankleed met droogbloemen. Denk aan tafeldecoratie waarbij je vaasjes met boeketten kunt kopen of huren. 
                                                                         
     

Herinnering aan je bruidsboeket
Het mooie van een droogbloemen bruidsboeket is dat je na je bruiloft jouw boeket of decoratie goed kunt bewaren zodat je er nog lang van kunt nagenieten. Bijvoorbeeld in een stolp, of in een kandelaar maar ook in en lijstje verwerken behoort tot de mogelijkheden. Ik denk graag met je mee over hoe we jouw 
bruidsdecoratie of boeket lang mooi kunnen houden. Zo heb je een mooie tastbare herinnering van later.

bruidsboeket tips
Op de jurk na is een bruidsboeket een belangrijk item. Het boeket moet passen bij de jurk en bij de aankleding. Ze kunnen gecombineerd worden met pluimen en/of veren om je boeket een bepaalde uitstraling te geven. Qua kleuren zijn het vaak de neutrale kleuren zoals licht roze, wit, beige, crème, tintje perzik maar ook fleurig gekleurde boeketten zijn mogelijk. Een bruidsboeket is een boeket die los gebonden is, waarin de bloemen hun eigen weg vinden. Een boeket van dryflowers is vaak een wat wilder boeket dan een bruidsboeket van verse bloemen. Maar dat hoeft niet, want je kunt ook kiezen voor een compact boeket waarbij de bloemen strak gebonden worden. Samen kunnen we brainstormen over wat jij mooi vind en daarin geef ik je tips. Jij hebt de regie en ik denk mee. Een droogbloemen bruidsboeket past bij vele bruiloft thema's. Tip, kijk vast rond op pinterest. 

bruidsboeket bestellen?
Ben je helemaal enthousiast geworden? Wil jij ook een droogbloemen bruidsboeket en/of je bruiloft aankleden met bloemen? Leuk! Ik ga graag samen met jou aan de slag om voor jou een speciale unieke en eigenzinnig bruidsboeket te maken.
Samen gaan we de kleuren bepalen en opzoek naar de bloemen die je er in wilt. In overleg maak ik het boeket en kun je die ruim op tijd ophalen voor de bruiloft, droogbloemen blijven immers heel lang mooi. Maar ook op kort termijn kan ik een boeket of decoratie voor je maken. Lukt het niet om op te halen? Geen probleem, verzenden is ook mogelijk. Een droogboeket 
kan van groot naar klein en ik maak ze voor kleine prijsjes en grote prijsjes.
Neem vrijblijvend
contact op voor de mogelijkheden, telefonisch kan ook 06-83896010

Wil je meer lezen over een bruidsboeket van droogbloemen, lees dan mijn blog. Ik heb een blog geschreven over een bruidsboeket van droogbloemen. 
Lees het hier.

Voor meer foto's zie mijn portfolio


         


Fijn dat je er bent, wij gebruiken cookies maar we slaan geen persoonlijke gegevens van je op.
Accepteer geselecteerde cookies