-

Verhuur

Verhuur van bloemwerken

Breng jullie bruiloft tot leven met gehuurde bloemwerken en accessoires. Het biedt een duurzame oplossing voor bruidsparen die willen genieten van een stijlvolle en milieubewuste aankleding van hun speciale dag.
Bij ons kunnen jullie bloemwerken op maat huren, Perfect afgestemd op jullie wensen en thema. Houd er wel rekening mee dat we alleen bloemwerken voor de aankleding verhuren, dus geen bruidsboeketten of corsages.
Naast bloemwerken bieden we ook de mogelijkheid om kleden en vazen te huren. Zo kunnen jullie de complete look van jullie bruiloft tot in de puntjes verzorgen. Onze collectie omvat een verscheidenheid aan stijlen, zodat jullie de perfecte sfeer kunnen creëren die past bij jullie persoonlijke smaak en visie.

Het huren van bloemwerken en accessoires biedt diverse voordelen. Het is niet alleen een kosteneffectieve optie, maar het vermindert ook de verspilling van verse bloemen. Bovendien dragen jullie bij aan een duurzamere bruiloft door te kiezen voor herbruikbare decoraties.

Vraag hier vrijblijvend de  Informatie folder bruiloft aan.

Brengen is mogelijk € 0.25 per km.

Wil je alles huren of neem je er bloemen bij af, dan word er een gereduceerde prijs gerekend. 

Vraag naar de mogelijkheden: info@drydecorations.nl 


 
                  

    
      


Fijn dat je er bent, wij gebruiken cookies maar we slaan geen persoonlijke gegevens van je op.