-

Verzenden en verpakken

Je hebt je DRYdecorations artikel besteld en dan? Wij van DRYdecorations zorgen er voor dat jou bestelling met liefde word in gepakt. We pakken je bestelling mooi in. We streven er na dat jij blij word als je je pakketje open maakt. 

Alle bestellingen die bezorgd worden in Nederland zijn boven de €50,- gratis! Voor bestellingen onder de €50,- rekenen we €4,95 verzendkosten. We streven er naar om jou bestelling zo snel mogelijk bij jou thuis te krijgen. Echter maak ik veel producten zelf met de hand, dit kan er voor zorgen dat je bestelling niet direct de volgende dag er is. Het streefdoel is om je bestelling binnen 1 tot 3 werkdagen te verzenden. De verzendingen worden uitgevoerd door DPD.

Naar België reken ik €8,50 verzendkosten, vanaf een bestelling van €75 euro is de verzendig gratis. 

Mocht je iets bestellen in het weeken of op officiele feestdagen dan kan de bestelling wat langer duren. Denk eraan dat bestellingen die in het weekend of op (officiële) feestdagen worden geplaatst, worden verwerkt op de eerstvolgende werkdag. Als we je artikelen niet binnen dit tijdsbestek kunnen verzenden, zullen we je zo spoedig mogelijk op de hoogte brengen.

Fijn dat je er bent, wij gebruiken cookies maar we slaan geen persoonlijke gegevens van je op.
Accepteer geselecteerde cookies